НОВИНИ

«назад

Сбъдна се първата мечта в Bailando 28-09-2010 12:41

Едва седмица след старта на „Bailando”, вече се сбъдва първия акт на  благотворителност в танцовото музикално шоу. Пластичният хирург д-р Николай Георгиев се е обърнал към предаването, трогнат от мечтата на 19-годишната Евгения Терзиева, която танцува в предаването, с Владо и Стефан от „Young BB Young”. Историята на момичето, което се състезава за своята по-малка сестра Гергана, нуждаеща се от пластична хирургия, е впечатлила известния хирург и той ще поеме в клиниката си лечението на малкото момиче. Гергана е пострадала при пътен инцидент докато е карала колелото си, при който получава тежки лицеви наранявания.

„Всичко стана много бързо. С жена ми гледахме предаването и всяка една от  истории на участниците се запечата в съзнанието ми. Тези хора показват че имат сили да се борят, въпросът е в това всеки един от нас да види с какво може да бъде полезен. В историята на двете сестри – Жени и Гери, аз открих нещо, в което лично мога да бъда полезен и поемам лечението на момичето в клиниката си. Възстановителните процедури на Гери ще отнемат време, през което тя ще бъде като мое дете. Ще направя всичко, за да върна усмивката на нейното лице”, каза Георгиев, който в неделя се срещна с Гери и Жени извън предаването.

Медицинският център за пластична хирургия на д-р Николай Георгиев е един от най-реномираните в България. В сигурните ръце на специалиста са се подлагали на интервенции много известни и познати лица в България.

От Bailando вече обявиха и разкриването на банкови сметки за всички участници в предаването, на които желаещите да помогнат, ще могат да превеждат суми  в подкрепа на каузите. Те ще бъдат контролирани от Нова ТВ, която е гарнат, че парите ще бъдат използвани за осъществяването на мечтата на всеки участник.

„Показаваме, че форматът работи и целта на предаването е всяка конкретна история да предизвика дебат за проблемите на участниците. Ние бихме искали да накараме обществото да реагира, за да получи всеки един мечтател  подкрепа”, обясни Радо Тушев продуцент на Bailando.

Всяка една от сметките ще остане активна до края на предаването, независимо дали участникът продължава с участието си. В края на първия сезон на Bailando, средствата набрани по сметките ще бъдат преведени на мечтателите.

 

КОМЕНТАРИ

Автор: vladimirrizov123 05-10-2010 09:02

da

Автор: vladimirrizov123 05-10-2010 09:02

dobre li si

Автор: vladimirrizov123 05-10-2010 09:01

„Всичко стана много бързо. С жена ми гледахме предаването и всяка една от истории на участниците се запечата в съзнанието ми. Тези хора показват че имат сили да се борят, въпросът е в това всеки един от нас да види с какво може да бъде полезен. В историята на двете сестри – Жени и Гери, аз открих нещо, в което лично мога да бъда полезен и поемам лечението на момичето в клиниката си. Възстановителните процедури на Гери ще отнемат време, през което тя ще бъде като мое дете. Ще направя всичко, за да върна усмивката на нейното лице”, каза Георгиев, който в неделя се срещна с Гери и Жени извън предаването.

Автор: vladimirrizov123 05-10-2010 09:01

ura

Автор: vladimirrizov123 05-10-2010 09:01

Едва седмица след старта на „Bailando”, вече се сбъдва първия акт на благотворителност в танцовото музикално шоу. Пластичният хирург д-р Николай Георгиев се е обърнал към предаването, трогнат от мечтата на 19-годишната Евгения Терзиева, която танцува в предаването, с Владо и Стефан от „Young BB Young”. Историята на момичето, което се състезава за своята по-малка сестра Гергана, нуждаеща се от пластична хирургия, е впечатлила известния хирург и той ще поеме в клиниката си лечението на малкото момиче. Гергана е пострадала при пътен инцидент докато е карала колелото си, при който получава тежки лицеви наранявания. „Всичко стана много бързо. С жена ми гледахме предаването и всяка една от истории на участниците се запечата в съзнанието ми. Тези хора показват че имат сили да се борят, въпросът е в това всеки един от нас да види с какво може да бъде полезен. В историята на двете сестри – Жени и Гери, аз открих нещо, в което лично мога да бъда полезен и поемам лечението на момичето в клиниката си. Възстановителните процедури на Гери ще отнемат време, през което тя ще бъде като мое дете. Ще направя всичко, за да върна усмивката на нейното лице”, каза Георгиев, който в неделя се срещна с Гери и Жени извън предаването. Медицинският център за пластична хирургия на д-р Николай Георгиев е един от най-реномираните в България. В сигурните ръце на специалиста са се подлагали на интервенции много известни и познати лица в България. От Bailando вече обявиха и разкриването на банкови сметки за всички участници в предаването, на които желаещите да помогнат, ще могат да превеждат суми в подкрепа на каузите. Те ще бъдат контролирани от Нова ТВ, която е гарнат, че парите ще бъдат използвани за осъществяването на мечтата на всеки участник. „Показаваме, че форматът работи и целта на предаването е всяка конкретна история да предизвика дебат за проблемите на участниците. Ние бихме искали да накараме обществото да реагира, за да получи всеки един мечтател подкрепа”, обясни Радо Тушев продуцент на Bailando. Всяка една от сметките ще остане активна до края на предаването, независимо дали участникът продължава с участието си. В края на първия сезон на Bailando, средствата набрани по сметките ще бъдат преведени на мечтателите

Автор: desert_rose 02-10-2010 03:30

Dano da dade polojitelen primer i na drugi svoi kolegi!

Автор: skk 29-09-2010 12:22

Neka wsi4ki bylgari pomognem na tezi smeli hora, re6ili da spodelqt bolkata si s nas, i golemiqt im duh da se preborqt s bolkata , i da osy6testwqt me4tata si. Dan4o i Iana, poneje poznawam wa6ata bolka i wi pozdrawqwam za re6enieto koeto ste wzeli.Ubedena sym 4e ima dobri hora w Balgariq , i 6te uspeete da sbydnete me4tata si. Towa malko , sladko 4owe4e koeto s ni6to ne pokazwa 4e ima takyw problem ima mqsto sred nas, da byde kato was ,i da stane kato was sled wreme - da sbydne me4tite si - taka kakto wie- da tancuwate, da ste polezni na ob6testwoto.Stiskam wi palci i sym ubedena, 4e kakwoto i da se slu4i, 6te se sprawite s tozi problem. Uspeh!

Автор: slavka_do 28-09-2010 22:28

njmam dymi za tova koeto napravi dr.Georgiev edno goljmo BRAVO.Neka vsi4ki me4ti da se sbadnat YSPEX na vsi4ki napred i nagore.Stiskam vi palci.

Автор: mimity 28-09-2010 19:13

Трябва да има повече такива хора в България!Трябва всички магистрати да застанат зад тези каузи и да дадат личен пример!

Автор: toni33333341 28-09-2010 16:49

Виждали ли сте някога.... нещо толкова красиво, заради което да се разколебаете дали сънувате или е реалност? Нещо, което да е спряло дъха ви, както го прави една дълбока болка Михаела Нещо или някой, заради който светът е спрял да се върти... накарал е цялото ви тяло да изтръпне... всички звуци да изчезнат... всички хора около вас да се изпарят... всички сгради да избледнеят, докато не изчезнат съвсем.... оставяйки само вие... и красотата. Михаела Деца Семеиство Работа Следване в Англия Патувания 4 Деца 3 Момиченца и 1 момченце балет плуване гимнастика дом кариера моите Деца Михаела София Деана и Микаел Приятели А когато загубиш надежда, че може би нещата винаги ще са зле... минорни... нещастни... несправедливи... просто трябва да знаеш, красотата винаги ще ти показва, че има защо да е така. Тя ще се появи в последния момент и ще ти се усмихне.

 

За да добавите коментар е необходимо да сте регистриран потребител в сайта

ТЕМИ ОТ ФОРУМА

ИЗБРАНИ КОМЕНТАРИ