НОВИНИ

«назад

Христо Калоферов измества Мамалев от Bailando 07-10-2010 18:09

Изненадващо разместване предстои тази вечер в Bailando. Христо Калоферов влиза в амплоато на водещ в нощта на мечтите, когато пет тандема на мечтатели ще участват за подкрепата на зрителите. Симпатичният новинар, който танцува в благотворителното шоу, за да може нечуващата му партньорка – Роси да завърши актьорско майсторство, изненадващо застава до Стефания Колева.

 „Дочух отнякъде, че продуцентите на предаването не ме харесвали и затова ще излезе Христо да води. Трябва да успокоя зрителите – оставам в Bailando”,  каза Мамалев видимо изненадан от слуховете. 

Георги Мамалев напуска сцената на мечтите довечера, за да може да блесне на друга сцена – тази на Народния театър, в спектакъла „Сако от велур”.

Вечерта в предаването показно изпълнение на танго ще направят и момичетата от формация „Neshka Art”, възпитанички на треньорката и жури в Bailando – Нешка Робева.

Три танцови двойки и два певчески дуета ще изгреят на сцената на мечтите в третата седмица на благотворителното предаване. Кичка Бодурова и Тени Омеде, който мечтае да издаде музикален албум на български, ще се надпяват с Иво Инджев и Теодора Недялкова. Журналистическото дуо се състезава, за да набере средства за лечението на брата на Теди, пострадал при катастрофа.

При танците Калина Крумова и Александър Бонев, които получиха от кмета на Плевен Найден Зеленогорски, сграда която да бъде използвана като център за възстановяване и развитие на стволови клетки, са на крачка от сбъдването на своята мечта. За да ги подкрепи специално от Плевен пристигна дъщерята на Вера Кочовска – Десислава, която ще бъде гост предаването.
За своето оставане на сцената на мечтите ще се бори и двойката Параскева Джукелова и Венци Ненков, чиято кауза е създаването на арт център за деца с увреждания в Благоевград. Двамата режисьори Виктор Божинов, съпруг на актрисата, и Евгений Михайлов заедно с актьора Иван Юруков, ще стискат палци за Параскева и Венци.


Третата двойка танцьори, чиято кауза днес ще бъде изправена на изпитание, са Таня Богомилова и Деян Симеонов. 25-годишният партньор на плувкинята мечтае да спаси живота на двама свои приятели, страдащи от онкологично заболяване. Йордан Йовчев и Тереза Маринова ще подкрепят спортната звезда на живо в Bailando.

 

КОМЕНТАРИ

Автор: vladimirrizov123 11-12-2010 22:12

ХКО НЯМА ДА ИГРАЕ. 10.12.2010 ФИНАЛА

Автор: vladimirrizov123 11-12-2010 22:12

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ НА ХКОР НЯМА ДА ИГРАЕМ.

Автор: BIAJEI 11-12-2010 11:31

NOVA TELEVIZIA I KARAKA4ANOV MAFIA, MAFIA ,MAFIA YJASSSSSSSSSSSSSS ZA BALGARIA

Автор: vladimirrizov123 10-12-2010 09:23

НИКОГА

Автор: vladimirrizov123 10-12-2010 08:59

Can't not me.

Автор: kasey 09-12-2010 22:07

Христо нарочно отиде в София, защото там никой не го познава. Тук в Пловдив и Асеновград всички му знаят изцепките. Хората още говорят!

Автор: mimimasha 09-12-2010 22:02

Това е абсолютен фарс......не е възможно..,Христо и Роси си бяха до край начело и те са победителите за мен.Това не е възможно да не са първи......те са номер едно и другите нямаха място на сцената,а най-малко тези,които станаха първи..........Защо убихте една мечта?????????????

Автор: vladimirrizov123 21-11-2010 12:22

Изненадващо разместване предстои тази вечер в Bailando. Христо Калоферов влиза в амплоато на водещ в нощта на мечтите, когато пет тандема на мечтатели ще участват за подкрепата на зрителите. Симпатичният новинар, който танцува в благотворителното шоу, за да може нечуващата му партньорка – Роси да завърши актьорско майсторство, изненадващо застава до Стефания Колева. „Дочух отнякъде, че продуцентите на предаването не ме харесвали и затова ще излезе Христо да води. Трябва да успокоя зрителите – оставам в Bailando”, каза Мамалев видимо изненадан от слуховете. Георги Мамалев напуска сцената на мечтите довечера, за да може да блесне на друга сцена – тази на Народния театър, в спектакъла „Сако от велур”. Вечерта в предаването показно изпълнение на танго ще направят и момичетата от формация „Neshka Art”, възпитанички на треньорката и жури в Bailando – Нешка Робева. Три танцови двойки и два певчески дуета ще изгреят на сцената на мечтите в третата седмица на благотворителното предаване. Кичка Бодурова и Тени Омеде, който мечтае да издаде музикален албум на български, ще се надпяват с Иво Инджев и Теодора Недялкова. Журналистическото дуо се състезава, за да набере средства за лечението на брата на Теди, пострадал при катастрофа. При танците Калина Крумова и Александър Бонев, които получиха от кмета на Плевен Найден Зеленогорски, сграда която да бъде използвана като център за възстановяване и развитие на стволови клетки, са на крачка от сбъдването на своята мечта. За да ги подкрепи специално от Плевен пристигна дъщерята на Вера Кочовска – Десислава, която ще бъде гост предаването. За своето оставане на сцената на мечтите ще се бори и двойката Параскева Джукелова и Венци Ненков, чиято кауза е създаването на арт център за деца с увреждания в Благоевград. Двамата режисьори Виктор Божинов, съпруг на актрисата, и Евгений Михайлов заедно с актьора Иван Юруков, ще стискат палци за Параскева и Венци. Третата двойка танцьори, чиято кауза днес ще бъде изправена на изпитание, са Таня Богомилова и Деян Симеонов. 25-годишният партньор на плувкинята мечтае да спаси живота на двама свои приятели, страдащи от онкологично заболяване. Йордан Йовчев и Тереза Маринова ще подкрепят спортната звезда на живо в Bailando.

Автор: Lati 05-11-2010 14:14

Каузата е чудесна, защото ние българите сме готови сами да си помагаме без ДЪРЖАВАТА. Но се питам, няма ли едно висше учебно заведение, което да помогне на Росица Каджарова - това толкова талантливо и борбено момиче. Нима няма, а и невярвам един университет /институт/ да не може да отпусне стипендия или някаква помощ? Тези, които трябва да гледат "Байландо" - да погледнат трагедиите в България не го правят, въпреки участието на политици. Най-лесно е народа да се справя сам, но ние сме свикнали и ще се справим. ДЕЦАТА НИ ТРЯБВА ДА СА ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ!!!! НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И УСПЕХ!!!

Автор: mectatelka333 29-10-2010 20:54

не е нужно да измествате мамалев той води страхотно и прекрасно баиландо.

 

За да добавите коментар е необходимо да сте регистриран потребител в сайта

ТЕМИ ОТ ФОРУМА

ИЗБРАНИ КОМЕНТАРИ