НОВИНИ

«назад

Сцената на Bailando отесня 14-10-2010 08:21

Пет музикални дуета ще очакват зрителски гласове в четвъртък вечер в Bailando. Причината за стълпотворението от пеещи на сцената е заради еднакво високите оценки, които повечето от тях събраха. Така с 26, при максимално възможни 30 точки, се оказаха каузите на Мира Радева и Желяз Турлаков, които мечтаят за създаването на втора наркокомуна в България, също и Дидо от D2 и Богдана Митова, които пък искат да построят къщички за хора с увреждания в Павел Баня. Дидо и Богдана вече получиха подкрепа от общината, която им предостави безвъзмездно терен.
 

Иво Инджев и Теодора Недялкова, които без грешка се справиха с етно изпълнението си в понеделник, събраха също 26 точки. Журналистът и партньорката му ще трябва за втори път да убедят зрителите, че тяхната кауза – лечение за брата на Теди, трябва да продължи в Bailando. До тях,  отново с фаталните тази седмица 26 точки, ще застане мечтателската двойка на Иван Лечев и Даниела Събева от Ловеч. Каузата на Даниела е да построи защитено жилище за хора с психически увреждания с цел интегрирането им в обществото.

 
Илия Луков „гръмогласно” ще подкрепи каузата на Краси Каракачанов и Рада Рачева, която мечтае да осигури дом за деветчленното си семейство. Гласът от Родопите -  Николай Славеев, идва специално за да даде рамо на каузата на  Иво Инджев и Теодора Недялкова. 30-годишната дама с професия на одитор е от Търговище и събира средства за лечението на своя брат.
 

Ширин Местан и Станимир Хасърджиев, чиято кауза е създаване на Фонд за лечение на пациенти, объркаха стъпките на последния си танц във вторник и си подсигуриха втори опит на сцената на мечтите в четвъртък. Построяването на център за възстановяване и развитие на стволови клетки, кауза зад която застават депутатката Калина Крумова и Александър Бонев, също ще търси подкрепата на зрителите.

 
Утре вечер гласът на зрителя ще бъде решаващ за това кой да си тръгне и кой да продължи на сцената на мечтите в Bailando. Подкрепата за мечтите на тандемите става чрез изпращане на кратко съобщение (0.25 лв. без ДДС към М-Тel и VIVACOM и 0.24 лв. към Globul) на обявените номера за всеки от участниците.

 
Банковите сметки на всички участници, включително на тези извън сцената на Bailando, остават отворени на сайта на предаването (bailando.novatv.bg).

 

КОМЕНТАРИ

Автор: vladimirrizov123 11-12-2010 22:19

Пет музикални дуета ще очакват зрителски гласове в четвъртък вечер в Bailando. Причината за стълпотворението от пеещи на сцената е заради еднакво високите оценки, които повечето от тях събраха. Така с 26, при максимално възможни 30 точки, се оказаха каузите на Мира Радева и Желяз Турлаков, които мечтаят за създаването на втора наркокомуна в България, също и Дидо от D2 и Богдана Митова, които пък искат да построят къщички за хора с увреждания в Павел Баня. Дидо и Богдана вече получиха подкрепа от общината, която им предостави безвъзмездно терен. Иво Инджев и Теодора Недялкова, които без грешка се справиха с етно изпълнението си в понеделник, събраха също 26 точки. Журналистът и партньорката му ще трябва за втори път да убедят зрителите, че тяхната кауза – лечение за брата на Теди, трябва да продължи в Bailando. До тях, отново с фаталните тази седмица 26 точки, ще застане мечтателската двойка на Иван Лечев и Даниела Събева от Ловеч. Каузата на Даниела е да построи защитено жилище за хора с психически увреждания с цел интегрирането им в обществото. Илия Луков „гръмогласно” ще подкрепи каузата на Краси Каракачанов и Рада Рачева, която мечтае да осигури дом за деветчленното си семейство. Гласът от Родопите - Николай Славеев, идва специално за да даде рамо на каузата на Иво Инджев и Теодора Недялкова. 30-годишната дама с професия на одитор е от Търговище и събира средства за лечението на своя брат. Ширин Местан и Станимир Хасърджиев, чиято кауза е създаване на Фонд за лечение на пациенти, объркаха стъпките на последния си танц във вторник и си подсигуриха втори опит на сцената на мечтите в четвъртък. Построяването на център за възстановяване и развитие на стволови клетки, кауза зад която застават депутатката Калина Крумова и Александър Бонев, също ще търси подкрепата на зрителите. Утре вечер гласът на зрителя ще бъде решаващ за това кой да си тръгне и кой да продължи на сцената на мечтите в Bailando. Подкрепата за мечтите на тандемите става чрез изпращане на кратко съобщение (0.25 лв. без ДДС към М-Тel и VIVACOM и 0.24 лв. към Globul) на обявените номера за всеки от участниците. Банковите сметки на всички участници, включително на тези извън сцената на Bailando, остават отворени на сайта на предаването (bailando.novatv.bg).

Автор: vladimirrizov123 11-12-2010 22:18

ДА.

Автор: zuri1 13-11-2010 21:54

trqbva6e dido ma4ev da ostane

Автор: zuri1 13-11-2010 21:54

taka e

Автор: mectatelka333 29-10-2010 20:52

Много хубаво играе росица каджарова искам да спечели тя защото каузата и е много благородна тя танцува сякаш чува музиката тя танцува просто прекрасно и уникално като принцеса няма на света друг като нея тя хем говори по-малко хем е със овреден слух тя е НОМЕР 1 гласувайте за нея и я подкрепяйте тя е просто уникален уникален човек само роси тя е суперррр.?.?.?

Автор: mectatelka333 29-10-2010 20:51

Много хубаво играе росица каджарова искам да спечели тя защото каузата и е много благородна тя танцува сякаш чува музиката тя танцува просто прекрасно и уникално като принцеса няма на света друг като нея тя хем говори по-малко хем е със овреден слух тя е НОМЕР 1 гласувайте за нея и я подкрепяйте тя е просто уникален уникален човек само роси тя е суперррр.?.?.?

Автор: iztrapnal 21-10-2010 13:14

Жалко, че Калина и Алекс отпаднаха, бяха доста добри в танците за непрофесионалисти.

Автор: megito976 19-10-2010 20:50

az iskrenno iskam da vsi4ki da se zbudnat me4tite! I im mojelavam ot vse s1rce da se borqt, za da postignat tova za koeto sa do6l!

 

За да добавите коментар е необходимо да сте регистриран потребител в сайта

ТЕМИ ОТ ФОРУМА

ИЗБРАНИ КОМЕНТАРИ