НОВИНИ

«назад

Народният театър отне Стефания Колева от Bailando 26-10-2010 14:39

Тази вечер водещата на „Къщата на парите” по Нова ТВ Маги Желязкова ще застане до Георги Мамалев като гост водещ в „Bailando – сцена на мечтите”. Стефания Колева ще отстъпи титулярното място, за да участва довечера в премиерата на „Ангели в Америка” с режисьор Деси Шпатова в Народния театър. Пиесата с автор Тони Кушнър e отличена с три от най-значимите награди в американската журналистическа и театрална гилдия (Пулицър, Тони и Drama Desk).

Днес отново на сцена, но вече в Bailando ще видим и 7-те танцови двойки мечтатели с костюми на приказни герои. След „Червената шапчица”, „Малката кибритопродавачка”, „Красавицата и звяра” и други персонажи от приказките, в Bailando също ще има премиера, но този път на музикално изпълнение. Група „Остава” ще забият на живо последния си сингъл „Mexico”.

Веднага след днешното си танцово изпълнение Таня Богомилова и Деян Симеонов, които участват в Bailando за лечението на двама онкоболни студенти, ще заминат за Бургас. Утре в операта на града от 19:00 ч. започва благотворителен концерт за спасяването на Петко и Милена, който е подкрепен от местните медии и Оперно-филхармоничното дружество Бургас. На сцената в града Таня и Деян ще изпълнят завладяващото салса изпълнение, което двамата подготвиха специално в Bailando.

 

КОМЕНТАРИ

Автор: petios 29-11-2010 22:04

Срамни оценки на журито, елиминирало по-добрия квартет, изпълнил по-трудната песен на "Каризма" и от там, повлияло на публиката да не гласува за най-силния дует КРИС И ВИКИ или Дидо и Богдана, с едни от най-благородните каузи.За да отиде на полу-финал винаги фалшиво пеещия Каракачанов с организираните гласове на партийния си електорат!!! Не може ли толкова да пресмятате и да прогнозирате какво ще се случи? Жалко, че Богдана и Дидо отпадат! П.Симеонов, един от основателите на състава за модерни танци в Студентския дом на културата,1962 г.

Автор: mectatelka333 29-10-2010 13:26

много силно се надявам Стефания Колева да се върне тя си води най-добре предаването?

 

За да добавите коментар е необходимо да сте регистриран потребител в сайта

ТЕМИ ОТ ФОРУМА

ИЗБРАНИ КОМЕНТАРИ