НОВИНИ

«назад

Участниците разказват с танц историите си този четвъртък 10-11-2010 12:52

Тази седмица зрителите ще разберат как изглеждат в танц мечтите на двоките, които продължават да танцуват в благотворителното предаване по Нова ТВ. Хореографите на Bailando са работили неуморно с участниците, за да могат те да пресъздадат с движенията на тялото своя живот, изпълнен с щастливи моменти и драматични обрати. Всички битки, които мечтателите са преминали, емоциите и това, което дава сила на тяхната кауза, ще бъде споделена под светлините на прожекторите.

Така ще видим Сантра в ролята на майка на 16-годишния Николай Дойчев, който мечтае да осигури лечение на своя родител борещ се с рака. Танцът на тандема разказва за възмъжаването на момчето, което научава за болестта на майка си, но не изгубва надежда за спасението й.

Актрисата Мая Бежанска, която винаги умее да забавлява зрителите със своите превъплъщения, този път залага на сериозна „роля”. Часове в репетиции са прекарали тя и Николай Ефтимов, който мечтае да набере средства за единственото частно училище в София за деца, страдащи от аутизъм. Двамата ще покажат на зрителите проекцията на света на аутистите и преградите, които издига пред тях обществото ни.

Нежното цвете в Bailando - Росица Караджова и нейният партньор Христо Калоферов ще изпълнят пленително танго. В сюжета на танца Роси се е устремила към мечтата си да учи актьорско майсторство, но се явява на кастинг пред режисьора Христо Калоферов. Младото момиче ще разчита на одобрението за ролята на новинаря, но от зрителите тандемът очаква най-голямата подкрепа за нейната мечта.

Как едно щастливо семейство преминава през ада на отчаянието, силата на духа и вярата ще видим в танца на Владо от Young BB Young и Кристина Сунгарска. Младата юристка вече втора седмица танцува за да осигури протези на съпруга си, който е изгубил двата си крака.

Елегантната сценична двойка Филип Аврамов и Янка Белев, ще разкаже с танца си за мечтата на младата майка да осигури пълноценен живот на 6-месечното си бебе, родено с увреждане.

За да ни покажат как страданието се е превърнало в надежда ще танцуват Таня Богомилова и Деян Симеонов. Талантливата плувкиня и Дидо излизат на сцената под звуците на Celine Dion, за да убедят зрителите, че за мечтата им – лечението на двама онкоболни студенти от Бургас има надежда.

Своята съпричастност зрителите ще могат да изразят на живо още в началото на предаването, като гласуват за каузите, които подкрепят. От тази седмица зрителите подреждат в своя класация изпълнителите, а журито също дава оценки на мечтателите. Сборът от двата резултата образува крайното класиране. Двете двойки получили най-нискък резултат изпълняват любимото си парче, за да може зрителите отново да гласуват за тях.

 

КОМЕНТАРИ

Автор: vladimirrizov123 13-11-2010 19:53

IORDANKA HRISTOVA DIMITER KARACHANOV KIKI KARACHANOV MAD NIKOLOV VSICHKI GLASUVALI

 

За да добавите коментар е необходимо да сте регистриран потребител в сайта

ТЕМИ ОТ ФОРУМА

ИЗБРАНИ КОМЕНТАРИ