НОВИНИ

«назад

„Фамилия Тоника” с мини концерт в Bailando 14-11-2010 11:59

Петте дуета продължаващи участието си в „Bailando - сцена на мечтите” ще пеят песни на „Фамилия Тоника”, понеделник вечерта. Ралица, Милица и Драго ще излязат на сцената, за да подкрепят с гласовете си всеки един от мечтателските тандеми.

В Bailando-версия ще чуем „Ладо ле” с Васил Петров и 12-годишната Нели Солакова, която участва за лечението на своя приятелка с тумор в крака. Малкото момиче всеки път трогва журито и зрителите с гласа си, а сега ще изживее своя звезден миг, като най-младият изпълнител пял на живо с „Фамилия Тоника”.

Гласовитата Богдана Митова, набираща средства за построяването на достъпни къщички за хора с увреждания в близост до град Павел Баня, ще изкара на един дъх „Един неразделен клас”. Заедно с Дидо от D2, Богдана лесно се справя във вокалните задачи, а каузата им намери частична подкрепа. Дуетът вече получи предложение за дарение на терен от община Павел Баня, но все още остава да се съберат средства за строителство на къщичките.

Вики Терзийска от „Мастило и Крис Григоров, който винаги изумява журито с уникалния си талнат, ще търсят зрителско одобрение с „Не се сърди”. Дуетът продължава с участието си да набира средства за клиниката в Горна Баня за закупуване на техника за лечение на деца с костни проблеми

От вокалния калейдоскоп с песни на „Фамилия Тоника”, жадуващият за образование Венци Миланов е избрал „Моя любов”. Песента ще събере на живо неговата партньорка Нели Рангелова с Милица, Ралица и Драго, за да превърне сцената на мечтите в Bailando в сцена и на естрадните звезди.
 
„Оцеляващите” Красимир Каракачанов и Рада Рачева ще потърсят с  „Приятели” подкрепа за каузата си. 14-годишната ученичка търси дом за девет членото си семейство, което може да остане на улицата. Миналата седмица Рада и Краси успяха да се задържат в Bailando благодарение на зрителския вот.

Вече от самото начало на изпълненията в предаването, желаещите да подкрепят своите фаворити могат да гласуват. Зрителите подреждат в своя класация дуетите, а крайното класиране е сбор от две класирания – това на журито и това на зрителите. Със своя глас те реално имат възможността да обърнат вота на журито.

В края на предаването, всички участници в благотворителното шоу ще изпеят „Един неразделен клас” заедно с Милица, Драго и Ралица от „Фамилия Тоника”. В емблематичната вокална група няма да можем да видим Гого Найденов и съпругата му Ева, които се завърнаха от лечение в Израел. Музикантът страда от синдрома на Лу Геринг, като през  април десетки хиляди българи се включиха в дарителската кампания за събиране на средства за него.

 

КОМЕНТАРИ

Автор: vladimirrizov123 11-12-2010 22:20

Пет музикални дуета ще очакват зрителски гласове в четвъртък вечер в Bailando. Причината за стълпотворението от пеещи на сцената е заради еднакво високите оценки, които повечето от тях събраха. Така с 26, при максимално възможни 30 точки, се оказаха каузите на Мира Радева и Желяз Турлаков, които мечтаят за създаването на втора наркокомуна в България, също и Дидо от D2 и Богдана Митова, които пък искат да построят къщички за хора с увреждания в Павел Баня. Дидо и Богдана вече получиха подкрепа от общината, която им предостави безвъзмездно терен. Иво Инджев и Теодора Недялкова, които без грешка се справиха с етно изпълнението си в понеделник, събраха също 26 точки. Журналистът и партньорката му ще трябва за втори път да убедят зрителите, че тяхната кауза – лечение за брата на Теди, трябва да продължи в Bailando. До тях, отново с фаталните тази седмица 26 точки, ще застане мечтателската двойка на Иван Лечев и Даниела Събева от Ловеч. Каузата на Даниела е да построи защитено жилище за хора с психически увреждания с цел интегрирането им в обществото. Илия Луков „гръмогласно” ще подкрепи каузата на Краси Каракачанов и Рада Рачева, която мечтае да осигури дом за деветчленното си семейство. Гласът от Родопите - Николай Славеев, идва специално за да даде рамо на каузата на Иво Инджев и Теодора Недялкова. 30-годишната дама с професия на одитор е от Търговище и събира средства за лечението на своя брат. Ширин Местан и Станимир Хасърджиев, чиято кауза е създаване на Фонд за лечение на пациенти, объркаха стъпките на последния си танц във вторник и си подсигуриха втори опит на сцената на мечтите в четвъртък. Построяването на център за възстановяване и развитие на стволови клетки, кауза зад която застават депутатката Калина Крумова и Александър Бонев, също ще търси подкрепата на зрителите. Утре вечер гласът на зрителя ще бъде решаващ за това кой да си тръгне и кой да продължи на сцената на мечтите в Bailando. Подкрепата за мечтите на тандемите става чрез изпращане на кратко съобщение (0.25 лв. без ДДС към М-Тel и VIVACOM и 0.24 лв. към Globul) на обявените номера за всеки от участниците. Банковите сметки на всички участници, включително на тези извън сцената на Bailando, остават отворени на сайта на предаването (bailando.novatv.bg).

Автор: Mykonos_Poli 10-12-2010 01:01

За мен моралният победител е Роси със силната подкрепа на Христо! Роси, ти постигна мечтата си! Ти развълнува толкова много хора, че и най-добрият актьор може да бленува за всичко това! Но, Роси, ти трябва да танцуваш! Неповторима си! Невероятна! И обаятелна! P.S. Нали ви е ясно, че не SMS-те решават победителя!

Автор: vikito123 07-12-2010 19:32

не трябваше крис да си отива

Автор: vikito123 07-12-2010 19:30

повече ми харесват таците

Автор: Lebeda 19-11-2010 15:48

Едни от най-добрите песни на Тоника СВ

Автор: vladimirrizov123 17-11-2010 10:52

Петте дуета продължаващи участието си в „Bailando - сцена на мечтите” ще пеят песни на „Фамилия Тоника”, понеделник вечерта. Ралица, Милица и Драго ще излязат на сцената, за да подкрепят с гласовете си всеки един от мечтателските тандеми. В Bailando-версия ще чуем „Ладо ле” с Васил Петров и 12-годишната Нели Солакова, която участва за лечението на своя приятелка с тумор в крака. Малкото момиче всеки път трогва журито и зрителите с гласа си, а сега ще изживее своя звезден миг, като най-младият изпълнител пял на живо с „Фамилия Тоника”. Гласовитата Богдана Митова, набираща средства за построяването на достъпни къщички за хора с увреждания в близост до град Павел Баня, ще изкара на един дъх „Един неразделен клас”. Заедно с Дидо от D2, Богдана лесно се справя във вокалните задачи, а каузата им намери частична подкрепа. Дуетът вече получи предложение за дарение на терен от община Павел Баня, но все още остава да се съберат средства за строителство на къщичките. Вики Терзийска от „Мастило и Крис Григоров, който винаги изумява журито с уникалния си талнат, ще търсят зрителско одобрение с „Не се сърди”. Дуетът продължава с участието си да набира средства за клиниката в Горна Баня за закупуване на техника за лечение на деца с костни проблеми От вокалния калейдоскоп с песни на „Фамилия Тоника”, жадуващият за образование Венци Миланов е избрал „Моя любов”. Песента ще събере на живо неговата партньорка Нели Рангелова с Милица, Ралица и Драго, за да превърне сцената на мечтите в Bailando в сцена и на естрадните звезди. „Оцеляващите” Красимир Каракачанов и Рада Рачева ще потърсят с „Приятели” подкрепа за каузата си. 14-годишната ученичка търси дом за девет членото си семейство, което може да остане на улицата. Миналата седмица Рада и Краси успяха да се задържат в Bailando благодарение на зрителския вот. Вече от самото начало на изпълненията в предаването, желаещите да подкрепят своите фаворити могат да гласуват. Зрителите подреждат в своя класация дуетите, а крайното класиране е сбор от две класирания – това на журито и това на зрителите. Със своя глас те реално имат възможността да обърнат вота на журито. В края на предаването, всички участници в благотворителното шоу ще изпеят „Един неразделен клас” заедно с Милица, Драго и Ралица от „Фамилия Тоника”. В емблематичната вокална група няма да можем да видим Гого Найденов и съпругата му Ева, които се завърнаха от лечение в Израел. Музикантът страда от синдрома на Лу Геринг, като през април десетки хиляди българи се включиха в дарителската кампания за събиране на средства за него.

Автор: vladimirrizov123 17-11-2010 10:51

Hello Kitty Online vladimirrizov123 2010-11-17 10:17 Hello Kitty Online Games Player? Hello Kitty Online - My Melody vladimirrizov123 2010-11-17 10:20 Create, customize and dress your avatar. Hello Kitty Online - Badtz Maru vladimirrizov123 2010-11-17 10:36 You can own pets and train them too! Hello Kitty Online - KIKI, LALA vladimirrizov123 2010-11-17 10:37 Play challenging puzzles and mini games. Hello Kitty Online - Hello Kitty vladimirrizov123 2010-11-17 10:38 Work on your own private farm. Hello Kitty Online - Hello Kitty vladimirrizov123 2010-11-17 10:40 You can use blogs, e-mail, videos and more from inside the game.

 

За да добавите коментар е необходимо да сте регистриран потребител в сайта

ТЕМИ ОТ ФОРУМА

ИЗБРАНИ КОМЕНТАРИ