НОВИНИ

«назад

Общината в Павел Баня подаде ръка на Дидо и Богдана от Bailando 05-10-2010 09:39

В благотворителното шоу, точно преди седмица, една мечта се сбъдна. Сега дойде мига, в който нова мечта направи важна крачка към своето осъществяване.

Общината в град Павел Баня ще дари парцел, необходим за изграждането на достъпни къщички за хора с увреждания, в близост до рехабилитационния център в града. Така Богдана Митова, която пее в благотворителното предаване заедно с фронтмена на D2 – Дидо и участва, за да сбъдне мечтата на своя приятел Емил, страдащ от физическо увреждане, е частично изпълнена.

Богдана ще продължи със своето участие в Bailando, за да изпълни докрай каузата си.  След като вече е осигурен парцела за построяването на домовете, тя ще трябва да набере средства и за строителните работи по издигането и обзавеждането им.

 

КОМЕНТАРИ

Автор: vladimirrizov123 24-12-2010 12:51

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

Автор: IvanDimov84 19-10-2010 11:38

Добър Ден, казвам се Иван Димов и съм Студент в Германия. Специалноста която изучавам е "Tourismus, Catering & Hospitality Serveces". Когато прочетох новината за Богдана много се зарадвах и смятам за много добра идеята, да се изградят на територищта на България къщички за хора със увреждания. Бих помолил Авторите на тази Статия да ми изпратят ако е възможно някакви кординати или е-майли на Богдана, защото от година и половина се занимавам с един Проект, която цел е изграждането на точно такива къщички за хора с увреждания. Благодаря ви предварително. С Уважение Иван Димов idimov2003@abv.bg

Автор: vladimirrizov123 05-10-2010 18:31

В благотворителното шоу, точно преди седмица, една мечта се сбъдна. Сега дойде мига, в който нова мечта направи важна крачка към своето осъществяване. Общината в град Павел Баня ще дари парцел, необходим за изграждането на достъпни къщички за хора с увреждания, в близост до рехабилитационния център в града. Така Богдана Митова, която пее в благотворителното предаване заедно с фронтмена на D2 – Дидо и участва, за да сбъдне мечтата на своя приятел Емил, страдащ от физическо увреждане, е частично изпълнена. Богдана ще продължи със своето участие в Bailando, за да изпълни докрай каузата си. След като вече е осигурен парцела за построяването на домовете, тя ще трябва да набере средства и за строителните работи по издигането и обзавеждането им.

 

За да добавите коментар е необходимо да сте регистриран потребител в сайта

ТЕМИ ОТ ФОРУМА

ИЗБРАНИ КОМЕНТАРИ