ВОДЕЩИ

  • Георги Мамалев

  • Стефания Колева

 
  • Георги Мамалев е един от най-обичаните български комедийни актьори. Той е роден на 5 август в село Мамарчево. Завършва ВИТИЗ през 1977 г. в класа на проф. Е. Халачев. Дебютира в ролята на Апрянин в “Сенки” от М. Салтиков-Щедрин на сцената на Народния театър през 1977г. Заедно с Велко Кънев и Павел Попандов изработват известния на всички актьорски проект НЛО, който няколко години по-късно се превръща в телевизионно предаване „Клуб НЛО”.
    Най-ярките му роли в киното са Гошо от "Оркестър без име", Стефан Стамболов от "Записки по българските въстания", принц Алфонсо от "13-тата годеница на принца", капитан Мортимър от "Последни желания" и много други. Георги Мамалев е запознат добре с танците и пеенето, след като взема участие в „Денсинг старс” през 2008.

  • Стефания Колева е родена на 29 юли в София. Завършва гимназия с разширено изучаване на английски език, а през 1990 г. е приета в НАТФИЗ, където учи актьорско майсторство в класа на проф. Дора Рускова. Година по-късно, след приравнителен изпит, се прехвърля в класа на проф. Стефан Данаилов. Стефания завършва образованието си през 1996 г. и оттогава е актриса в трупата на Театър Българска армия. Най-известните й роли са в Майстора и Маргарита по Булгаков, Много шум за нищо, Комедия на слугите, Домът на Бернарда Алба, Ножица трепач. Зрителите я познават и от малкия екран с роли в комедийните сериали Клиника на третия етаж и Тя и той. През 2007 г. се снима и във филма на Джеки Стоев Летете с Росинант.

 

ТЕМИ ОТ ФОРУМА

ИЗБРАНИ КОМЕНТАРИ